Geld verdienen terwijl je rondreist, hoe werkt dat?


Een paar maanden geleden ben ik begonnen met mijn verdieping in online werk, omdat ik heel graag locatie onafhankelijk wilde kunnen werken. De ultieme droom is natuurlijk om niet meer in loondienst te hoeven. Om geen 9-5 baan te moeten hebben om rond te komen, maar om te gaan en staan waar je wil.. Je eigen werktijden kiezen, zelf bepalen hoe je je werk doet, kunnen reizen en ondertussen een inkomen blijven genereren. Maar hoe werkt zoiets?

Een passief inkomen
Zoals ik in een andere blog heb geschreven kun je geld verdienen met low ticket affiliate marketing, waarmee je een passief inkomen kunt genereren. Dat houdt in dat je er maar één keer iets voor hoeft te doen en vervolgens meerdere malen aan kunt verdienen. Je kunt dus letterlijk geld verdienen terwijl je slaapt.

Het is wel iets waar je even de tijd voor moet nemen om het begin onder te knie te krijgen, maar met behulp van de community en videotrainingen van de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard is het echt een eitje. Er wordt stapje voor stapje uitgelegd hoe het werkt, dus je hoeft het alleen maar na te apen. En als je toch iets niet snapt kun je je vragen stellen in het forum, waar een hele boel experts je super snel en uitgebreid helpen. Ik kan je vertellen dat het de moeite waard is, want als je dat eerste mailtje krijgt waarin staat dat je je eerste commissie hebt ontvangen, ben je zo ontzettend gelukkig!

Zelf had ik een doel gesteld dat ik het een jaar lang wilde proberen, en als het dan niet zou lukken dan had ik het tenminste geprobeerd. De valkuil is namelijk dat je niet meteen in de eerste maanden resultaat ziet en opgeeft. Maar ik ben zo blij dat ik gewoon door heb gezet, want het kan dus toch, en dat zonder veel geld te investeren!! Dus als je online geld wil verdienen, maar niet zoveel geld hebt (of ervoor over hebt) om erin te investeren, is dit de perfecte oplossing!

Een mastermind
Een tijdje na het werken met low ticket services ben ik via via terecht gekomen bij een online mastermind. Een mastermind is eigenlijk een soort community, opgezet door ervaren entrepeneurs, waar mensen in zitten van overal ter wereld die online (willen) werken. De één is al verder in zijn of haar journey dan de ander en zo kan iedereen elkaar een beetje op weg helpen.

Mijn mentors, een jong stel uit Nederland en Amerika, werken al jaren online en hebben gaandeweg ontzettend veel geleerd over allerlei verschillende manieren om geld te verdienen. Denk hierbij aan copywriting, high ticket affiliate marketing, crypto currency, maar ze kunnen je ook helpen met het opzetten van je eigen bedrijf in welke sector dan ook. Er zitten mensen in de community die coaching bedrijven zijn gestart of in de beauty of food industrie zitten, maar ook fotografen, bloggers, schrijvers kunnen leren hoe ze hun skills en passies om kunnen zetten in een eigen brand en goed verdienend bedrijf.

Onze mentors hebben enorm veel ervaring en ze delen al hun kennis met ons via online meetings, brainstorm sessies en videotrainingen. Daarnaast is er een discord channel waarin je al je vragen kunt stellen, tips kunt geven en het leukste van alles: wins kunt delen! Het is zo motiverend om te lezen dat mensen die je voor zijn gegaan inkomsten maken en het geeft zoveel meer vertrouwen in het hele proces. Het is een hele supportive groep, waarin iedereen elkaar ophyped en motiveert om het beste uit de ervaring te halen.

De mastermind waar ik in zit is heel erg gericht op het resetten van je mindset, hoe je over geld denkt, hoe je over marketing denkt en onze mentors leren ons echt om vertrouwen te hebben in jezelf en je service of business. Ze werken ook veel met de law of attraction, positivieve affirmaties en dankbaarheid, waardoor je in een fijne en positieve routine komt. Ik zit nu een paar maanden in deze community en ik ben al zo ontzettend veel gegroeid en ik kan niet wachten om nóg meer te leren.

De enige drempel waar je overheen moet voor je zo’n mastermind in gaat is het maken van die investering in jezelf. Het verschilt per mastermind, maar doordat je enorm veel nieuwe skills geleerd krijgt waar je de rest van je leven op kunt bouwen, kost het ook wat. Ik was nooit iemand die snel veel geld in iets investeert, dus dit was echt even spannend. Nu ik een aantal maanden in de community zit heb ik zoveel geleerd over hoe ik bijvoorbeeld met geld omga, hoe ik ertegenaan kijk en mijn bewustzijn rondom het hebben van een bedrijf, sales, geld, rijkdom is enorm gegroeid. Het is zo interessant om na te gaan bij jezelf hoe weinig je in jezelf investeert, omdat je het zonde van je geld vindt.

(boekentip over money mindset : Rich Dad Poor Dad)

En wanneer je het, net als ik, lastig vind om veel geld in jezelf te investeren.. Zie het dan als een korte opleiding en probeer er gewoon zoveel mogelijk uit te halen. Je betaald ook een enorme bak met geld voor een nieuwe studie die je leuk vindt, dus waarom zou je het niet doen voor korte trainingen en online programma’s? Ik geloof oprecht dat ik in deze community zoveel meer handvaten krijg aangereikt, waar ik in het “echte leven” iets aan heb, dan tijdens een reguliere opleiding.

Ik had natuurlijk wel het geluk dat ik de afgelopen jaren erg veel gespaard heb, anders had ik het waarschijnlijk moeilijker gevonden om het te betalen. Maar je moet je ook bedenken dat als je straks een high ticket service of bedrijf hebt, je die investering zo terug verdient (met een beetje inzet al in 2-3 sales). En lukt dit niet meteen, dan was het een investering in jezelf waarvan je ontzettend veel hebt geleerd, en dat kan nooit kwaad.

High ticket en low ticket inkomen
Het verschil tussen high en low ticket services is dat je bij een low ticket inkomen maandelijks veel meer sales moet maken om een redelijk inkomen te hebben (maar als je het werk ervoor eenmaal hebt gedaan kun je achterover leunen). Werk je met high ticket services of producten dan heb je soms maar één of twee sales/cliënten per maand nodig om tot eenzelfde bedrag te komen. Natuurlijk komt er wel veel meer kijken bij het opzetten van een high ticket service, je kunt niet zoals met low ticket affiliate marketing een passief inkomen genereren. Je moet eerst echt heel veel leren over marketing, sales en de huidige markt. Je moet research doen, je eigen brand opbouwen, netwerken en dán pas begint het echte werk. Maar als je in een korte tijd veel geld wil verdienen is dit wel het beste om te doen.

Het ligt er dus echt heel erg aan wat je meer aanspreekt en hoeveel je bereid bent te investeren qua tijd én geld. Voor nu verdien ik gewoon lekker online via een passief inkomen, terwijl ik me verdiep in het opzetten van mijn eigen high ticket service, zodat ik hopelijk in de toekomst mijn eigen bedrijf op kan zetten!

Gepubliceerd door Fien

Ik wil vrij zijn, eigenwijs zijn, nieuwsgierig en speels. Ik wil in bomen klimmen, hutten bouwen en dansen in de regen. Ik ben Fien en ik woon in een bus met mijn vriend en kat; Lillie. Al heel lang voel ik een soort onrust, een brandend gevoel in mij wat me vertelt dat ik meer wil ontdekken. Onbekende paden volgen, uit mijn comfortzone stappen, mooie mensen ontmoeten en nieuwe dingen leren.. Deze blog zal dus gaan over het volgen van mijn gevoel, zelfontwikkeling en full time vanlife.. Maar ook onderwerpen zoals werken als autonoom beeldend kunstenaar en spiritualiteit zijn dingen waar ik graag over schrijf. Ik sta met één been stevig op de grond, en met de ander zweef ik een beetje in het rond. Het lijkt me heel bevrijdend om open en eerlijk te schrijven over mijn zoektocht naar een balans hierin. En wie weet kan ik andere eigenwijze mensen hier ook mee inspireren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: